Traktor configuration question
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Mentor Be-Ne-Dek's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CLE
    Posts
    238

    Default Traktor configuration question

    Ok, so i just bought a set of turntables, and am about to pick up the Audio4 and the multikore cables to use my new decks in conjunction with traktor.

    Now here's my question, I already own the full version of traktor pro, can I do this the way I'd like to and run a 2 deck configuration of traktor pro and use it like scratch live? its pretty much the same program as scratch pro, right? or do i need to convert my license to scratch pro?

    I just wanna make sure that I can make this all work before I buy the audio4 and multikore cables

    -bence
    All I have to do is play music, and make sure it is fist pumpin material.

  2. #2
    Tech Guru Str8upDrew's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    1,147

    Default

    If you want vinyl control, you're going to have to update to a "scratch version".

  3. #3
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    Yep, you'll need to pick up Traktor Scratch Pro - check your options before picking up any more parts because it usually comes as a package
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  4. #4
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Only two more days left in the half off upgrade sale to. $169 gets you TSP

    http://www.native-instruments.com/en...t-your-summer/
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  5. #5
    Tech Guru BradCee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Amazingstoke, UK
    Posts
    4,435

    Default

    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    Only two more days left in the half off upgrade sale to. $169 gets you TSP

    http://www.native-instruments.com/en...t-your-summer/
    bargain of the year

    Win 7 / 2x Reloop Contour / Numark M6 /Traktor Pro 2.5
    SoundCloud

  6. #6
    Tech Mentor Be-Ne-Dek's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CLE
    Posts
    238

    Default

    ughhhhh, eff my life!

    now here's the next question - I've done a bit of research, and compared Scratch Duo to Pro, and determined that duo contains everything I need, is there anything I might be missing? something that Scratch Pro has where-as Duo doesn't?
    All I have to do is play music, and make sure it is fist pumpin material.

  7. #7
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,330

    Default

    Less effects, only two decks mate.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020

    "This aggression will not stand, man."

  8. #8
    Tech Mentor Be-Ne-Dek's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CLE
    Posts
    238

    Default

    Quote Originally Posted by JesterNZDJ View Post
    Less effects, only two decks mate.
    these i do know, but i don't really use 4 decks and it has all the effects i use

    Quote Originally Posted by TurntableLab.com
    - 6 first-class DJ effects (delay, flanger, reverb, filter, beatmasher, gater), groupable into chains of up to three per channel
    All I have to do is play music, and make sure it is fist pumpin material.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •