VCI-100 unresponsive in Traktor Pro 1.24, though recognized
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Student
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2

    Default VCI-100 unresponsive in Traktor Pro 1.24, though recognized

    My black VCI-100 arrived today and I spent the past 2 hours trying to get it to work with Traktor Pro 1.24, without any luck.

    My Win7 64-bit recognizes it fine, and so does Traktor, but the buttons and sliders don't affect anything in the software. All I can see is the data send led lighting on. I've tried different mappings, no difference.

    Is there any other place where I have to activate the controller? I already ran through the Setup Wizard dozens of times.

    So much for plug-n-play

    BTW, on the box, there's a sticker that says v1.2, so I think my VCI-100 (even though it's the black edition) is running fw 1.2.

  2. #2
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    upgrade to 1.2.6 and try again..
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  3. #3
    Tech Student
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2

    Default

    Thanks, that just worked!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •