why do i get logged out...
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    ber Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default why do i get logged out...

    every time i hit the forum button?
    this happens on every computer i use.
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  2. #2
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    What do all those computers have in common ? Same browser ?

    I have never been able to get enough information off people to source this problem because i havent been able to replicate it on my computer

  3. #3
    ber Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default

    im always using firefox except on my iphone (safari) and its the same .
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  4. #4
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    hm ok ill go install firefox and test (im using chrome)

  5. #5
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    im using ff 3.6.6. and dont have any problems..
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  6. #6
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    When's that upgrade coming Bento?
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  7. #7
    Tech Guru sj03w4t's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Home
    Posts
    827

    Default

    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    When's that upgrade coming Bento?
    Yeah I was wondering same thing.. Not to put pressure on you Bento, just interest

  8. #8
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default



    enable cookies?
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    So Paulo - Brazil
    Posts
    1,296

    Default

    For me is still that old issue bento, it happens only in my work notebook, but I need to hit F5 everytime to see updated forum itens, if I don't hit F5 my IE access the old page alredy cached by the browser...

  10. #10
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default

    Quote Originally Posted by V-Hoff View Post
    For me is still that old issue bento, it happens only in my work notebook, but I need to hit F5 everytime to see updated forum itens, if I don't hit F5 my IE access the old page alredy cached by the browser...
    yeah i have the same problem. F5 or alt+r
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •