*newbie question* How to import custom mapping to Traktor Pro?
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default *newbie question* How to import custom mapping to Traktor Pro?

    I've watched the instruction video, but it was out of date, the interface has changed. Can anyone tell me how to import custom mappings from DJ Techtools? Every time I try my controller stops responding.

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Use the big import button in preferences. Then set the VCI in the in/out ports in the controller manager section.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Convert
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    Use the big import button in preferences. Then set the VCI in the in/out ports in the controller manager section.
    Alright, I tried this, but every time I close the window it returns to the generic keyboard layout, I must be doing something wrong.
    EDIT: Midi light turns on, so the controller seems like it should work, but does not respond.
    Last edited by BruceMacD; 07-11-2010 at 08:20 PM.

  4. #4
    Tech Convert
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default

    FIXED! I thought the download would be the most up to date version, but it wasn't update did the trick.

    Big thanks to photojojo for trying to help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •