Is there a VCI 100 SE based on a silver version
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1

    Default Is there a VCI 100 SE based on a silver version

    Hello,
    i'm looking to buy a VCI100 SE to a friend but it's based on a silver version.
    When i take a look to Dj Techtools, i only see a black with black knobs version.

    Do you have ever seen such one?
    Thanks

    Laurent

  2. #2
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    a vci100SE is nothing more than a normal black vci100 with firmware 1.3. and an overlay.
    as far as i know, DJTT didn't sell SEs based on the silver version.


    /edit: 600th post.. woop, woop..
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  3. #3
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    There's a black model available (or was) in Japan. Other than color there is no difference in the actual unit. You can get a black overlay from DJTT here
    http://techtools.myshopify.com/produ...i-100-overlays

    And black knobs here
    http://techtools.myshopify.com/produ...-sliders-black

    And lots of other colors here
    http://techtools.myshopify.com/produ...red-knob-packs
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  4. #4

    Default

    My friend told me that he bought it directly his VCI100SE to Dj Techtools in silver version...
    Is there a member of djtechtools who could answer me?
    Thanks

  5. #5
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    I can't answer this question, but I'm curious to know if this is the same VCI that keeps freezing on you? IF it is and IF DJTT never sold a silver SE model you may not be on the 1.3 firmware.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  6. #6

    Default

    I'm working with a black one with an 1.3 update.... but i would like to buy a new one because it's impossible to work with mine (freeze problems)...

    Now a friend offers sell to me a VCI100SE but i was suprised to see that it's based on a silver version....

  7. #7
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Quote Originally Posted by kissbanger View Post
    I'm working with a black one with an 1.3 update....
    Well there goes that theory.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  8. #8
    Tech Mentor No Left Turn's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    434

    Default

    DJTT sells a blank silver overlay that does not have the SE mapping on it, or any mapping on it for that matter. Check it out here:

    http://techtools.myshopify.com/produ...s-blank-silver
    MacBook Pro 2.4GHz Core i7 :: Mac OS X Mountain Lion 10.10.5
    Traktor Pro 2.9 :: Launchpad :: MIDI Fighter Pro Beatmasher/3D

  9. #9

    Default

    Why everyone doesn't answer to my question...?

    i repeat again... someone try to sell to me a VCI100 SE bought on the djtechtools but it's based on a silver Vci

    So i just need an answer from a Djtechtools member to know if it's possible or not ..... nothing else

  10. #10
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    22

    Default

    Quote Originally Posted by kissbanger View Post
    Why everyone doesn't answer to my question...?

    i repeat again... someone try to sell to me a VCI100 SE bought on the djtechtools but it's based on a silver Vci

    So i just need an answer from a Djtechtools member to know if it's possible or not ..... nothing else
    Is it possible? Sure. Why not.

    If they can program Traktor properly there is no reason why they could not have made a silver version of the SE.

    The odds that they are that devoted and/or talented are low.

    Is it possible the world will end in 2012? Sure.
    Do any of us know?

    Nope.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •