Tsi file for Numark mixdeck
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Tech Mentor michaeldunne109's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The land of the leprechaun
    Posts
    451

    Default Tsi file for Numark mixdeck

    Could somebody please tell me were i can get the tsi file for the Numark Mix deck cant find it anywere:S

  2. #2

    Default

    I'd like a copy of th e tsi file also.

    Thanks

  3. #3
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    10

    Default

    me too please

  4. #4
    Tech Mentor michaeldunne109's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The land of the leprechaun
    Posts
    451

    Default

    You don't need a tsi file. Go to the setup up wizard and set the mixdeck as your controller but if you still want it ill upload it later
    I play everything Indie/ Rock/ HipHop/ Cheese/ Electro/ Dubstep and anything that sounds good

    Tsp 1.7/ Tsp 2/ Sony vaio Win 7 4gb Ram / Macbook Pro 13 inch (Main machine) /vci 100 se/ mixdeck/ audio 8/ technics rph headphones/ Custom xBox Controller/ Akai Lpd8

  5. #5
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    10

    Default

    Thanks for the fast response
    The file would greatly appreciated.
    Ill better explain my situation. I uninstalled traktor and my CD was at friends house, and he cant find it.
    I got traktor pro 2 and mixdeck is not in the set up options. In controller management i can see the mix deck, and i found mapping it to be too difficult. So if i can import the tsi file and use pro 2 with my mixdeck, i would be much happier.

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    20

    Default

    msg me your emails and i'll send you a copy

  7. #7
    Tech Student
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Norway
    Posts
    2

    Default mixdeck problem!

    mixdeck problem!

    --------------------------------------------------------------------------------
    Me too

    I have a mixdeck who work wery fine with īTroktor LE, but when I upgraded to Traktor PRO 2 I had some problem with the scratch.
    When I jusing jog wheel now, it only get fast forward and stop maby 2 seconds after i touch the jog wheel. The scratch button not work as a scratch button. Anything alse works ok, but I really need the scratch jog wheel to work like it work in Traktor LE version.
    Please help me!
    bassen72@online.no
    Thanks!

  8. #8
    Tech Mentor ranzerox's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Austin, TX
    Posts
    304

    Default

    if you go to:

    controller manager<add<import<program files<native instruments<traktor 2.0.3<setting<default settings<controller<numark and then select whichever mixdeck you have it will load up the .tsi without ruining all your settings. why does no one know about this?
    Dell 2.3 Ghz 4 Gb Laptop - Windows 7 Premium
    Numark Stealth - Kontrol X1 - Akai LPD8 - APC20 - Novation Launchpad - Numark Mixdeck
    Traktor Pro 2 - Ableton Live 8.100000000000000

  9. #9
    Tech Student
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Norway
    Posts
    2

    Default

    I have solved the problem
    go too www.traktorbible.com
    tsi file for everything...

  10. #10

    Default

    Maybe I'm missing something but I don't see any for the Mixdeck??

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •