vci-100 and midi out
Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Default vci-100 and midi out

    I have had an issue with midi-out that every so often the vci-100 will lock traktor in what sounds to be a 1/32 loop and the only way to unlick it is to turn of the vci. Is there any fix to this or and way around it? Bomes? if so, how? - thank you

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    There's a glitch fix tsi that removes a lot of the midi out messages. Should be in the zip file for the latest tsi.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    Or run the MIDI out through Bomes. This should solve the problem.
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  4. #4

    Default

    true , but no leds will work

  5. #5
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    Quote Originally Posted by Barone.Nick View Post
    true , but no leds will work
    oh i get it, you want your cake, and you want to eat it too...


    im kidding, ill let people who know how to fix the problem post now
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  6. #6
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    See my previous post
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  7. #7

    Default

    How do I get the LEDs to work while using bomes tho? I tried and couldn't figure it out.

  8. #8
    Tech Guru
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NL, Canada
    Posts
    839

    Default

    loopbe1
    Traktor Scratch Pro, Ableton Live 8, MacBook Pro 13'', Traktor Kontrol S4, Traktor Kontrol X1, , Midifighter, NI Audio 6 DJ, HDJ-2000 Headphones, UDG Producer Bag.
    Original Productions: https://soundcloud.com/alligator
    My Duo Productions: https://soundcloud.com/rockafellers
    Facebook Fanpage -->http://www.facebook.com/djalligator123

  9. #9
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    Yeah that'll do it. Or Midi Yoke. Just link the input from your virtual midi cable to the input of the VCI, then select the virtual midi cable as the output for your VCI mapping in Traktor. I use Bome's own virtual cable but I've got the full version, not sure if it's in the free one or not.
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •