Traktor Gain problem
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Student
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2

    Default Traktor Gain problem

    Hey guys,

    I'm using Traktor Pro 1.2.1, and my autogain totally sucks. I just think the tracks are mastered different loud or something like this. Quality is always the same with 320k/bs. How can I achieve to get the volume on 1 level ?

    Thanks 4 help !

  2. #2
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    You are using an outdated version if Traktor. I think it may have had an autogain bug. Best upgrade and make sure you've got autogain selected in the prefs.
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  3. #3
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    and is it cracked? 1.2.4 is what you get when you buy it, then you need to update to the most recent version
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  4. #4
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    1.2.6 is the answer you seek.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  5. #5
    Tech Guru astromech's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    1,729

    Default

    Also, why not use your channel trim? It's not that hard.
    A&H Xone:96 | Xone:K1 | 2 x 1210s | Traktor Pro 3 | Apple Macbook Pro (2015) 13" | Sennheiser HD7 DJ | Maschine Mikro Mk3
    read: http://djworx.com/author/dan-morse
    talk: http://facebook.com/bleeptechno
    listen: http://mixcloud.com/bleephudds

  6. #6
    Tech Guru Damien1138's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    678

    Default

    Quote Originally Posted by happydan View Post
    Also, why not use your channel trim? It's not that hard.
    +1
    facebook.com/fkdmusic
    soundcloud.com/fkdmusic
    lethaltalent.com

    Tribal Rites feat Kate Lesing on Soundcloud.

  7. #7
    Tech Guru sarasin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Town
    Posts
    4,925

    Default

    Where are these 320 Mp3's from?

    Are you 100% sure that it is? Anyone can take a crap quality MP3 and make it to a 320.

    That could be the problem.

    You should also use something like Platinum Notes on your tracks. This will make them the best possible for playing out....apparently.
    APC80:STR8-100's+Ortofon Concorde Scratch\Electro:ButterRugz:TSP2-NI Audio4DJ:Xone22+Innofader:MacBook Pro 15"
    www.soundcloud.com/djsarasin
    www.youtube.com/adriansarasin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •