Download the Latest VCI-100SE Mapping (3.6.4) - Page 12

View Poll Results: How much do you like the VCI-100SE 3.6.4 mapping?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Love it!

    23 30.67%
  • Almost Perfect

    30 40.00%
  • Needs Some Work

    22 29.33%
Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112
Results 111 to 115 of 115
  1. #111
    Tech Mentor CodeMorse's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Southampton, UK
    Posts
    172

    Default

    Had an almost nasty issue yesterday with this mapping and my upgraded VCI 100 (FW1.4, overlays etc) the left play button didnt fire off twice in a row and as in the past the right channel threw a hissy fit and stopped, motor off style before going backwards (the nudge back button was stuck on) got it working again but i was on a 3 deck session with the fourth track on the way in when it happened, i wasnt using the jog at all at the time.

    I'm running win 7 64, with TPro 1.27 installed, map 3.64 FW 1.4
    any info would be appreciated
    1x Allen & Heath Xone K2, 1xXone K1, Edirol PCR M1, 4x Numark TTXUSB, Audio10 and a truck load of vinyl...

  2. #112

    Default

    How do I change the mapping if I want the CUE button to stop and place a cue point in the track while its playing, instead of when the track is playing and I press it, it stops the track and takes it back to where that cue point was?

    I have FW 1.4 and 3.6.4 new mapping

  3. #113
    Tech Wizard Pedrotax's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Bali, Indonesia
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by advantix00 View Post
    How do I change the mapping if I want the CUE button to stop and place a cue point in the track while its playing, instead of when the track is playing and I press it, it stops the track and takes it back to where that cue point was?

    I have FW 1.4 and 3.6.4 new mapping
    You don't need to. Just press Shift + Cue Pause.
    Read the manual that is given with the file! Lots of features that are not labelled
    Traktor Pro 2 | Macbook Pro 15" i7 | Kontrol S4 | MidiFighter Classic | Perseverance

    Coming up soon: brand new Soundcloud and Mixcloud.

  4. #114
    DJTT Moderator flashflooder's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    429

    Default

    Quote Originally Posted by CodeMorse View Post
    Had an almost nasty issue yesterday with this mapping and my upgraded VCI 100 (FW1.4, overlays etc) the left play button didnt fire off twice in a row and as in the past the right channel threw a hissy fit and stopped, motor off style before going backwards (the nudge back button was stuck on) got it working again but i was on a 3 deck session with the fourth track on the way in when it happened, i wasnt using the jog at all at the time.

    I'm running win 7 64, with TPro 1.27 installed, map 3.64 FW 1.4
    any info would be appreciated
    Have you had this issue multiple times? If so, can you consistently replicate the issue?

  5. #115

    Default

    EDIT::::: I DL'd the v4 and it seems to work so nvm

    Hello, Im am having a problem. I try to run the vci-100 v3.6.4 for traktor 2 and the cue points are fucked. I cannot toggle cue's 1-4 or 5-8 with the two buttons in the top left corner. also, my start stop with no cue points toggle doesnt work.
    -I went to traktro 2, opened and imported with the big button on the bottom left, then re-imported again. then i closed and opened traktor 2 twice and it still is fucked.
    --I am running mac 10.5.8 with traktor 2.01.
    ---Any help will be appreciated, thanks
    Last edited by RileySmiley; 08-31-2011 at 03:52 AM.
    Knowing is knowledge, and knowledge is power

Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •