Midifighter vs. Traktor S4
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Tech Convert lassemix's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Borlange, Sweden
    Posts
    11

    Default Midifighter vs. Traktor S4

    Hi all.
    Is it possible to use the Midifighter in combo with Traktor S4?

  2. #2
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    yes.
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  3. #3
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Very much so. There are no cue 5-8 on the S4 controller by default. You can turn them on in the preferences, but you lose the sampler buttons when you do that. Setting up the midi fighter to run the cues or the sample deck is the perfect solution.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  4. #4
    Tech Mentor Fraa's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    102

    Default

    I ordered a Midi Fighter especially to have all 8 hotcues for deck A/B ready when I need them

    Gonna be rad

  5. #5
    Tech Mentor hallicious's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    103

    Default

    This is great!
    novation twitch | iMac 27
    blog | twitter

  6. #6
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    I also wouldn't be surprised to see a DJTT MF mapping for use along side the S4 as well. Especially if Ean can get access to the NHL mode.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  7. #7
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    I also wouldn't be surprised to see a DJTT MF mapping for use along side the S4 as well. Especially if Ean can get access to the NHL mode.
    that would be dope.. hope it doesnt take too lond
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  8. #8
    Tech Convert lassemix's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Borlange, Sweden
    Posts
    11

    Default

    Can i use the Tsi from TSP?

  9. #9
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    Quote Originally Posted by lassemix View Post
    Can i use the Tsi from TSP?
    yes
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  10. #10
    Tech Wizard
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    44

    Default

    I want a traktor s4 MF tsi!
    The name's gh0stline - Traktor Kontrol s4 - Midi Figther - iPhone 4 TouchOSC

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •