Will you mod my VCI?
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Carlsbad,CA
    Posts
    210

    Default Will you mod my VCI?

    Hello Ean,

    thanks for the great site and all the tips. I was wondering if you or your team could add the arcade buttons and update the firmware for me? If so what would you charge?

    on another note maybe we know some of the same people. Do you know anyone from Gravity Point?


    https://sanfrancisco.going.com/event...eat_DOC_MARTIN

  2. #2

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Carlsbad,CA
    Posts
    210

    Default


    thanks, but what is this?

  4. #4
    Tech Wizard Roborob's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Cologne, Germany
    Posts
    38

    Default

    "Doing an arcade button mod the right way is a really time consuming task. For those that cant be bothered with cracking open a VCI we are now offering modded controllers via special order. Its admittedly expensive, but well worth it if you must have high performance buttons. Each modified VCI is a black European model with a specially made overlay that fits the buttons. You get to pick out any button color or color combination and we will build it to suit. $899 special order "

  5. #5
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default

    in other word ean is currently selling them for 900 on the site already modded with the button color of you choice.
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Carlsbad,CA
    Posts
    210

    Default

    Quote Originally Posted by JesC View Post
    in other word ean is currently selling them for 900 on the site already modded with the button color of you choice.
    not sure why I would want to buy another one. I have a Black one from Japan that I want to have modded and I do not want to do it. I was asking and I thought the question was clear, Can you mod my VCI and upgrade firmware? Not can you tell me where to buy another one.

  7. #7
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Carlsbad,CA
    Posts
    210

    Default

    Quote Originally Posted by mtvstinks View Post
    not sure why I would want to buy another one. I have a Black one from Japan that I want to have modded and I do not want to do it. I was asking and I thought the question was clear, Can you mod my VCI and upgrade firmware? Not can you tell me where to buy another one.
    sorry If I came across as "let me make myself clear" I did not mean for the tone to be such.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •