Headphone Cue Buttons no longer light up
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Default Headphone Cue Buttons no longer light up

    Hi all,

    I have a VCI 100SE that I've been lightly using for almost a year now. Recently, I experienced a problem where the left Headphone Cue button stopped lighting up. And as if on cue, (LOL, forgive the pun!) the right hand side Headphone Cue button also stopped lighting up.

    Both Cue buttons still function though, it's just that the lights no longer work.

    I was just wondering if any of you have experienced this and what steps were you able to take to fix the situation?

    Thanks for any help you can provide!

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Probably need to replace the LED's in there.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3

    Default

    Thanks for the info!

    Is this a procedure reserved for a Vestax Service Technician? Or is it a simpler task that any individual with a background in electronics can do?

    Sorry I'm neither, but, I do have friends that may be able to help me out.

    Thanks again!

  4. #4
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    It's not to hard and should cost you under $25 including buying a decent soldering iron. Google soldering tutorials and watch a few videos then buy some junk electronics to practice a few times on and you'll be golden.

    http://www.djtechtools.com/2009/08/3...-a-button-led/
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  5. #5

    Default

    Thank you very much! I appreciate the help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •