Enabling Keyboard shortcuts.....
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Mentor jthompsn's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bardonia, NY
    Posts
    237

    Default Enabling Keyboard shortcuts.....

    I just got one of those KB covers for my macbook. Do I have to enable the keyboard shortcuts somewhere or map them? I am using pro 1.2.7, 3.6.3 tsi
    [Macbook 2.2ghz core 2, 4gb ram, 500gb 7200 Seagate Momentus HD, Western Digital 500gb external HD, Lion 10.7.2, Kontrol S4, Midi Fighter #67, Pioneer HDJ-2000, Traktor Pro 2

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    The keyboard shortcuts should be enabled already. Check in the controller manager and make sure the keyboard is selected in the in port when the keyboard is selected in the drop down.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Mentor jthompsn's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bardonia, NY
    Posts
    237

    Default

    It is, but no function from any keys. strange
    [Macbook 2.2ghz core 2, 4gb ram, 500gb 7200 Seagate Momentus HD, Western Digital 500gb external HD, Lion 10.7.2, Kontrol S4, Midi Fighter #67, Pioneer HDJ-2000, Traktor Pro 2

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22

    Default

    You might need to import the .tsi file that comes with Traktor. I think the default keyboard setting is set for track preparation. It should be located in the folder Traktor >settings>Default Settings>Keyboard>Traktor Scratch-En.tsi

    Hope this helps.

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    59

    Default

    was considering buying one of those, but then said screw it! ill make my own. Ill post pics when its done. Bought 5 different colors of fluorescent and UV paint industrial paint markers. the plan is to take the top cover off, and paint the outline of the key in the designated color. I have a designated blacklight that sits over the macbook so they will always be visible..these things are bright!

  6. #6
    Tech Mentor jthompsn's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bardonia, NY
    Posts
    237

    Default

    Quote Originally Posted by tresj View Post
    You might need to import the .tsi file that comes with Traktor. I think the default keyboard setting is set for track preparation. It should be located in the folder Traktor >settings>Default Settings>Keyboard>Traktor Scratch-En.tsi

    Hope this helps.
    PM'd thanks!
    [Macbook 2.2ghz core 2, 4gb ram, 500gb 7200 Seagate Momentus HD, Western Digital 500gb external HD, Lion 10.7.2, Kontrol S4, Midi Fighter #67, Pioneer HDJ-2000, Traktor Pro 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •