Traktor Bpm Adjuster
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    36

    Default Traktor Bpm Adjuster

    I dont know how but i messed up my traktor scratch and i dont have a bpm adjuster visible. How am i suppose to get it to show again?

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Do you mean the pitch faders? In prefrences under deck details you can enable them.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    36

    Default

    how do i do that? i dont see deck details in my preferences

  4. #4
    Tech Mentor rhombus_77's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    458

    Default

    Assuming you are using Traktor Pro or Traktor Scratch Pro:

    Quoting Rainer Hasselier in the NI forum:

    "If you are in "External Mixer Mode" (Preferences/Output Routing) you don't have a crossfader, no channelfaders and no internal EQ"

    and

    "the mixing mode option IS NOT in preferences/mixer it is in references/OUTPUT ROUTING! at the very top if you open preferences/OUTPUT ROUTING, which option is selected in the section MIXING MODE ?"


    link: http://co.native-instruments.com/for...ad.php?t=84476
    PC | TSP2 | A8 | S4 | X1 | T1200MK2

    Beat Gridding Tutorial

  5. #5
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    This^ Also what version of Traktor? 1.2.7 is the most current.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    36

    Default

    im using traktor scratch duo 1.2.7 ....i just updated it but before it would work for me until i updated it which is kind of weird

  7. #7
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Are you mixing externally? If not take a screenshot please, maybe we can get you sorted quicker if we can see it.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    36

    Default

    yea im mixing externally

  9. #9
    Tech Mentor rhombus_77's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    458

    Default

    then this will solve it:

    Quote Originally Posted by rhombus_77 View Post
    Assuming you are using Traktor Pro or Traktor Scratch Pro:

    Quoting Rainer Hasselier in the NI forum:

    "If you are in "External Mixer Mode" (Preferences/Output Routing) you don't have a crossfader, no channelfaders and no internal EQ"

    and

    "the mixing mode option IS NOT in preferences/mixer it is in references/OUTPUT ROUTING! at the very top if you open preferences/OUTPUT ROUTING, which option is selected in the section MIXING MODE ?"


    link: http://co.native-instruments.com/for...ad.php?t=84476
    PC | TSP2 | A8 | S4 | X1 | T1200MK2

    Beat Gridding Tutorial

  10. #10
    Tech Wizard
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    36

    Default

    crapp so how would i be able to adjust the bpm for my songs...

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •