Traktor Pro & Scratch Mode Problem
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tech Guru
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    722

    Default Traktor Pro & Scratch Mode Problem

    I have been trying to get Scratch to work as well as it should, but seems I get this slight pause just after I let go to the deck..Anyone know what is wrong?
    Here is a video:

    http://www.youtube.com/watch?v=cHdisuIFT1o

    I have the top jog wheel of my VCI-300 set to Scratch ON (B5 /HOLD) and then for Scratch my CC platter (3FH;41h) Direct. (see attachment snap)

  2. #2
    Tech Convert
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6

    Default

    Yes, I am having this same problem as well with the Denon DN HC4500. Same exact thing. Anyone know what this is? Is it a mapping issue?

  3. #3
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,826

    Default

    Have you tried playing with the sensitivity and Acceleration settings? as well as changing the jog wheel setting? I am at work so I can't reference it with mine
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  4. #4
    Tech Mentor DJPhaidon's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Reno, NV
    Posts
    481

    Default

    I don't really know the 300, but I would assume there is a midi signal sent when you release the deck like on the 100? If there is, try to map "Play -> Direct -> On" to the note that is used for deck release.

    13" MacBook Pro 2.7 i7 w/dual Raid0 OWC SSDs - S4 - Ableton Live 8- Lemur- iPad 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •