Help... Help... Help!!!
Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Default Help... Help... Help!!!

    i just recently got a brand new VCI 100 (just regular) and I'm having some problems installing it. After I uploaded the Traktor software that comes with the VCI, I keep getting this message to demo or buy or install through the update center. Once the update is done, it keeps doing it but it goes nowhere and even worse, i keep getting the message to either demo, buy it or update center.

    Plus... I was using the memo and for some reason or other, my VCI 100 does not respond at all to the memo as if it wasn't install. Please I need some help!

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Enter the LE serial number in the demo and that should fix it.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3

    Default

    I never get that message. It just goes straight to demo mode.

  4. #4
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Click buy and I think you'll get a screen to enter your serial number. You can also enter the LE number through the service center that installed along with it.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  5. #5

    Default

    I don't get it through the service center... however I will try the buy option and see what happens.

  6. #6
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,004

    Default

    Not getting into Service Center? :eek:
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

  7. #7

    Default

    Update: I was able to put the serial number and now I don't get that message anymore. However, when it comes time for me use control Traktor through my VCI 100, is not responding at all. Even If I click on the play button on the software, it won't do anything at all as far as playing the track and if I do it through my VCI is no help either.

  8. #8
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    You need to select the soundcard that you wish to use in Preferences >Audio Settings.
    Unless a soundcard is selected the decks will not play.

  9. #9
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Also make sure the VCI is selected in the in/out ports for the mapping.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  10. #10

    Default

    So without the soundcard the device will not respond at all?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •