Processes Kill Bot for Traktor WinXp
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default Processes Kill Bot for Traktor WinXp

    I went ahead took down my post, I dont want to start any problems on this site with Nem0nic, here is the proper guide on how this works, sorry for any mis-information.

    http://www.nem0nic.com/index.php?opt...=118&Itemid=48

    -JesC
    Last edited by JesC; 01-02-2009 at 08:34 PM. Reason: Don't want to steal any credit from Nem0nic work
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  2. #2
    Tech Mentor alien2k's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    415

    Default

    Good idea! But there is a small catch. There are some softwares that could be running on your pc that could react to this services stopping commands and the shout in the middle of your set, so my advice is to try this a few times before you do this live. Also if you have a different antivirus than Trend and or spam monitor etc you should stop them manually becasuse they will be trying to reach the network constantly and may cause some issues.

    What I did was to create a a new partition whith another Xp installed and I simply unistalled every service that was not nessesary (most of the ones in your list) and only installed Traktor plus the needed drivers, which made a very solid build for playing.

    Also don´t forget to disable your Wifi nic which may bring some noise into Traktor.

  3. #3
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default

    I used this bot all the time on my laptop b4 I moved over to mac. I didnt have a anti virus installed being that it was soley used for music.
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  4. #4

  5. #5
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default

    So I take it you are the creator of the .bat?
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  6. #6
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,448

    Default

    Yeah. But it wasn't meant to be distributed like the OP, because every computer is different. Take a minute to read the guide and learn how to customize your bat file for your system (and not mine ).

  7. #7
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default

    I found the .bat on NI fourms awhile back.

    So, yeah your site had a better explain how to use it. So sorry
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  8. #8
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,448

    Default

    No problems at all. I'm glad it's helping someone!

  9. #9
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default

    haha i checked in to late...i already downloaded the .bat and was wondering why nothing works like said (dumbass panda!) haha. no but i´m glad we do own a nem0nic here to explain how it works. and tadada now i know how it works. big up to you nem0nic!!!!!
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  10. #10
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    Nem0nic has super powerz !

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •