TSI for original VCI 100 NOT SE
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Tech Student
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2

    Default TSI for original VCI 100 NOT SE

    so far i downloaded the last thread on this and it says nothing about it being for the VCI 100 SE and obviously some of the buttons are not responding to what they're supposed to respond to. This is for traktor pro btw so does n e 1 have a tsi file for the original, ean maybe? thanks!

  2. #2
    Tech Wizard maru.san's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by FingerBlastJ View Post
    so far i downloaded the last thread on this and it says nothing about it being for the VCI 100 SE and obviously some of the buttons are not responding to what they're supposed to respond to. This is for traktor pro btw so does n e 1 have a tsi file for the original, ean maybe? thanks!
    Hi, what firmware do you have? I tried the current TSI file from here with 1.2 and it works quite well. (I flashed 1.3 though)
    What buttons are not working?
    If you want a more or less standard VCI-100 mapping you can take a look at

    http://www.vestax.com/v/info/support...Pro_vestax.zip

    which is better than the one provided by NI with Traktor Pro IMO.

    Hope this helps,
    Mike
    You must be out of your mind, if you think the way you dress will serve to help the way you rhyme

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •