Traktor 3 (any More Updates? Or R.I.P.)

View Poll Results: Should NI still support Traktor 3?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Traktor 3.5 (Updates for bugs)

    9 45.00%
  • R.I.P Traktor 3

    11 55.00%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default Traktor 3 (any More Updates? Or R.I.P.)

    Are they days for Traktor 3 over?

    Does anyone know, or heard from a friend of a friend of any update coming in the near future?

    Traktor 3.5?

    If no more updates are coming


    RIP TRAKTOR 3
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  2. #2

    Default

    My vote is for R.I.P.

  3. #3

    Default

    Boo! I haven't upgraded to TPro. I want just one more to make t3 silky. I guess they don't need to worry about it though. There is no more money with T3.
    SyblingQ - Electro House for dark alleys.

  4. #4
    Tech Mentor 10us's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    145

    Default

    Think they need all the time on updates for traktor pro

  5. #5
    Tech Wizard Moomin_papa's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    London[UK]
    Posts
    62

    Default

    after speakin with someone that works for NI distribution (uk) am seriosly doubting there will be any more updates for T3 but we can live in hope...
    VAIO - T3/PRO - VCI 100 - AK1 - DJM-400

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    310

    Default

    They should leave that version stable, but send your resources to the new traktor. The more minds the better
    Thank Ya!!!

  7. #7
    Tech Wizard
    Join Date
    May 2008
    Posts
    57

    Default

    If NI still selling T3, they should provide updates for T3, like MS still provide updates for xp.

  8. #8
    Tech Wizard Moomin_papa's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    London[UK]
    Posts
    62

    Default

    doubt they will judging on their previous software releases *cough*Final scratch*cough* there wont be much in the way of updates sadly.

    I have been using t3 for about 3 years now & tpro for about 3 months so am still using t3 in my set's as am not confident enough in pro yet!

    If NI still selling T3, they should provide updates for T3, like MS still provide updates for xp.
    ever tried updating from sp1 - sp3 - nightmare!!!
    VAIO - T3/PRO - VCI 100 - AK1 - DJM-400

  9. #9
    Tech Guru Chilly's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Detroit
    Posts
    1,283

    Default

    Quote Originally Posted by Moomin_papa View Post
    doubt they will judging on their previous software releases *cough*Final scratch*cough* there wont be much in the way of updates sadly.

    I have been using t3 for about 3 years now & tpro for about 3 months so am still using t3 in my set's as am not confident enough in pro yet!

    ever tried updating from sp1 - sp3 - nightmare!!!
    Uhm...SP1-SP2 is quite the update...it actually changes something like 12% of the original XP code.

    SP2-SP3 is just a collection of hotfixes from when SP2 was released until SP3 was made public.

  10. #10

    Default

    They can't RIP T3 until they bring out the new NMX for TPro. It's one of the best things about Traktor.
    Oh shit - There goes another set of speakers!:eek:

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •