How to get the vdj pro 20 day demo......?..
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    ATL SHAWTY
    Posts
    109

    Default How to get the vdj pro 20 day demo......?..

    Does anyone here know if uninstalling vdj le (hercule rmx) and reinstalling it will give me access to the 20 day trial once again?
    I have a house party coming up soon, and I don't have time to upgrade.
    Does it work?

    inb4 noob
    inb4 buy sh!t

  2. #2
    Tech Mentor Audeo's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Enschede, The Netherlands
    Posts
    415

    Default

    try reinstalling Windows. I heard that helped.
    If you can completely get rid of all the registry values, local files, etc etc.. you can pull it off. If you can't, you got a problem.
    Midi Fighter|Kontrol X1|A4DJ|HDJ2000|MBP 13" 2,53Ghz 60GB SSD/500GB HDD

  3. #3
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    didnt it come with some LE version of traktor or VDJ?

    or, DL mixxx ASAP and get used to it.

    http://www.mixxx.org/
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    467

    Default

    It's probably easiest to just do a temporary dualboot. Deleting all traces is possible but most likely a major pain in the ass, and reinstalling is going to be a lot of unnecessary hassle afterwards.
    Dell XPS 15 1080p -|- Kontrol X1 -|- Kontrol F1 -|- Akai LPD8 -|- Audio 6 -|- Traktor Scratch Pro 2.5 -|- 2 * Reloop RP-4000 M3Ds

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    ATL SHAWTY
    Posts
    109

    Default

    im on a mac, and when i uninstalled vdj (different reason) I was able to use it again, and i used the trial. Ill post here again telling if it works or not

  6. #6
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    i edited my post*
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  7. #7
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    ATL SHAWTY
    Posts
    109

    Default

    hey thanks! mixxx looks dope, ill give it a shot if i can't get vdj pro to work

  8. #8
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    i DL'd it a long time ago, but never bothered since im using traktor pro
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    ATL SHAWTY
    Posts
    109

    Default

    fuck i couldn't get it to work :/

    looks like I'll be using mixxx then!

  10. #10
    Tech Guru MrPopinjay's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    London, UK
    Posts
    3,747

    Default

    Or just reformat. It takes a few hours to get all your shit how you like it and clears all the gunk out your computer.

    I don't know why people don't reformat more.

    O wait. Yes I do. Fucking windows and mac making things pointlessly difficult.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •