TP2 sample deck messed up
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default TP2 sample deck messed up

    hey guys

    for some time now my sample decks in TP2 are totally messed up.

    when i play a track (140bpm) in deck A (which is master), copy a loop to a sample slot and press play there, it will play too fast. but only if the sample deck is loop. as one shot it plays in normal speed.
    obviously the sample decks are not synced to the master tempo.

    heres a short example: http://www14.zippyshare.com/v/23625155/file.html

    another thing: normally the samples get saved after playing them for a while. i only get a message ""WARNING: error exporting loop"

    so something is screwed up.. might have to do with the switch to my new MPB.

    thanks for helping..
    wp
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  2. #2
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    bump
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •