installing a vci-100se
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8

    Default installing a vci-100se

    I just bought a vci-100 controller (used) i dont have the traktor 3 le disc. I was wondering if its possible to just download traktor pro off djtt?

  2. #2
    Tech Guru brian_johnstone's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    696

    Default

    course, just purchase a copy of traktor and download the tsi file for the vci 100 from here

  3. #3
    Tech Guru TommyQuiet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    NorthWest,UK
    Posts
    1,440

    Default

    you get get the latest traktor pro 2 demo from the native instruments site

  4. #4
    Tech Convert
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8

    Default

    Ok so i go to nativeinstruments.com to get traktor then i can upgrade to taktor pro from djtt.

  5. #5
    Tech Guru TommyQuiet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    NorthWest,UK
    Posts
    1,440

    Default

    u can get traktor pro 2 demo from NI
    then if u want to buy it you can buy it straight from the NI site
    djtt don't sell traktor pro

    you can download the latest .tsi file for vci from DJTT but for traktor pro go to the NI site

  6. #6
    Tech Convert
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8

    Default

    Which one do i get the traktor pro 2 upgrade or do i buy traktor pro 2 upgrade download? Do i need traktor le to get the traktor pro 2? Im just starting so i really have no idea what to do.

  7. #7
    Tech Guru TommyQuiet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    NorthWest,UK
    Posts
    1,440

    Default

    if you have no copy's of traktor pro or le you need to buy traktor pro 2 the full copy

    you can buy the boxed version or you can buy the download version
    both are the same price but one you can download straight away the other you have to wait for

    http://co.native-instruments.com/ind...3&redirected=1

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Brussels, Belgium
    Posts
    37

    Default

    First, try the demo (as advised above) here :
    http://www.native-instruments.com/#/...o-2/?page=1975

    And, if it works for you, buy it (not an upgrade since you don't have any previous version) :
    http://www.native-instruments.com/in...4&redirected=1

    EDIT: damn, still not fast enough
    Xone K2 / Denon DN-SC2000 / midifighter / Sennheiser HD 205

  9. #9
    Tech Convert
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8

    Default

    Alright i get it now. Thanks for the help i really appreciate it.

  10. #10
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    Quote Originally Posted by TommyQuiet View Post
    djtt don't sell traktor pro
    Actually, they do...

    http://www.djtechtools.com/store/ess...tor-pro-2.html
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •