how to get on internet stations
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41

    Default how to get on internet stations

    Anyone got tips on how to get onto internet radio stations to get my name out there and do some crazy long mixes that I've always wanted to do?

  2. #2

    Default

    u got VDJ dont u? join the vdj radio over at virtualdj.com/radio
    That means if you have a legit pro version of VDJ
    Samsung R780, Novation Launchpad
    NI AUDIODJ 2, DJTECH IMIX RELOAD, BEHRINGER BCD 3000, KORG NANOPAD
    VESTAX VMC002XL, NUMARK DM3000X, NUMARK TT200
    NI TRAKTOR DUO, VIRTUAL DJ 7 PRO FULL

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41

    Default

    i'm just gunna say i shouldnt do that lol. I figured out how to broadcast my self so stay tunred for the link once i have neough time to sit down and actually do an hour to 1:30 set

  4. #4
    Tech Guru Sherlock Ohms's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    1,596

    Default

    Either that or pop to the Purple Radio link in my .sig

    Photojojo, Ciar and myself are regulars on there (I'm actually playing the last track of my show as we speak ... Jamie XX / Far Nearer if you need to know ...)
    Traktor Scratch Pro 2/Serato SL1/Ecler NUO 3.0/VCI 100 SE/2 x Technics 1210 Mk2/Sennheiser HD25 II/Novation Dicers

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post
    i'm just gunna say i shouldnt do that lol
    well, that says it all im afraid. doesnt make you look good at all tbh
    Samsung R780, Novation Launchpad
    NI AUDIODJ 2, DJTECH IMIX RELOAD, BEHRINGER BCD 3000, KORG NANOPAD
    VESTAX VMC002XL, NUMARK DM3000X, NUMARK TT200
    NI TRAKTOR DUO, VIRTUAL DJ 7 PRO FULL

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41

    Default

    I did buy traktor scratch pro 2 though, so

    sherlock:
    I just pm'd purple radio about getting on air. hopefully they let me!
    Last edited by Cthulhu; 06-21-2011 at 06:38 PM.

  7. #7
    Tech Wizard
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    25

    Default

    Then use that one... Traktor 2 has a broadcast feature... look at the manual or the NI forums to check how

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41

    Default

    Quote Originally Posted by menez View Post
    Then use that one... Traktor 2 has a broadcast feature... look at the manual or the NI forums to check how
    Not 100% comfortable with traktor 2 yet, still working on it

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    245
    2 x Technics 1200 mk5 | 2 x Pioneer CDJ-1000 mk3 | A&H Xone:62 | KRK RP5-G2 | 15" MBP | TSP | Audio8DJ | Kontrol X1 | Korg KP-3 | Korg NanoKontrol
    Beached As Breaks, Mondays 7am - 9am UK Time on NSB Radio | Podcast | Archives | Facecrack

  10. #10
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41

    Default

    thanks man!

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •