Audio 4 Dj + TSP2 = pops
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Tech Mentor Poulet Blanc's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Haarlem, The Netherlands
    Posts
    151

    Default Audio 4 Dj + TSP2 = pops

    Hey guys, I'm using my A4DJ with TSP2 at the moment, but I can't normally analyze a track without Traktor skipping and popping, I tried alot of different latency settings, and increasing the USB buffer only makes it worse...
    What can I do ?
    A4DJ drivers: 3.0.0
    TSP2 2.0.0
    AIAIAI TMA-1 | Shure SE-215-K | VCI-380 | 2x Xone:K2 | Xone:62 | Audio 10 | NI TSP 2 | Roland TR-8 | Ableton Live 9 | Komplete 10 | MBP 13" | Saffire Pro 14 | 2x Eve SC205

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Boston/Worcester
    Posts
    1,067

    Default

    rollback the audio 4 driver to 2.0.15

  3. #3
    Tech Guru Garygary1's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Philadelphia, PA, USA
    Posts
    975

    Default

    1. check the minimum system requirements of tp2, don't know the spec of your laptop, but you may just be lacking firepower
    2. try a different version of the a4 driver
    3. try reinstalling

  4. #4
    Tech Mentor Paka Ono's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The middle of nowhere
    Posts
    495

    Default

    Quote Originally Posted by manchild View Post
    rollback the audio 4 driver to 2.0.15
    This!

    For whatever reason, this is still the best driver for the A4DJ right now.

  5. #5
    Tech Mentor Poulet Blanc's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Haarlem, The Netherlands
    Posts
    151

    Default

    Quote Originally Posted by Paka Ono View Post
    This!

    For whatever reason, this is still the best driver for the A4DJ right now.
    Quote Originally Posted by Garygary1 View Post
    1. check the minimum system requirements of tp2, don't know the spec of your laptop, but you may just be lacking firepower
    2. try a different version of the a4 driver
    3. try reinstalling
    Quote Originally Posted by manchild View Post
    rollback the audio 4 driver to 2.0.15
    Thanks for the tips guys!
    I've 'rolled back' the driver, it really helped, altough my latency is 11.7 ms now (it used to be maximum 5.5 in Traktor Scratch Duo 1)
    Wich version of Traktor SP2 should I update to? 2.0.1, 2.0.2 or 2.0.3?
    AIAIAI TMA-1 | Shure SE-215-K | VCI-380 | 2x Xone:K2 | Xone:62 | Audio 10 | NI TSP 2 | Roland TR-8 | Ableton Live 9 | Komplete 10 | MBP 13" | Saffire Pro 14 | 2x Eve SC205

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •