Done with TSP 2 !!!!
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 54
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    128

    Default Done with TSP 2 !!!!

    So disappointed in Native Instruments !!!! Everything from support to the software it's all garbage !!!!I recent bought the kontrol s4 with a brand new MacBook pro 15 inch quad core processor and i7 amazing computer !!! However the TSP 2 complete garbage !!!! Update to the newest drivers and newest software and yesterday did a private gig and I had nothing but problems !!!! Songs skipping out freezing ECT !!! Thank god I was at a event like a club or bar !!! Hopefully I'm uninstalling TSP 2 today and just installing the kontrol s4 software maybe that will work better !!!

  2. #2

    Default

    Sounds like latency problems?!

  3. #3
    Tech Mentor biru's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Betwixt AU and JP
    Posts
    136

    Default

    I just bought a MacBook 2.4Ghz, TP2 and a Kontrol x1 and I've had no problems at all...
    Last edited by biru; 07-03-2011 at 08:08 AM.
    "Tell me what I need to be a DJ so I can f*ck the prom queen"
    Biru on Soundcloud
    Biru on Facebook

  4. #4

    Default

    but maybe he installed some software on his mac that makes that he go latency issues

  5. #5
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    You could try a few ways of sorting it out before giving up and ranting. Just saying.
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  6. #6

    Default

    Can we help you with something?

  7. #7
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Was wifi and bluetooth off?
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    128

    Default

    Yes wifi and bluetooth was off ... However it can't be a latency problem my latency is at 11 ... Trust me I've been have problems with PC and now my brand new MacBook pro !!! I use the s4 the x1 and akai lpd8 !! My CPU bar is super low and doesn't move !! The software is garbage ....

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    128

    Default

    And when I start everything up and not even playing a track I get a pop randomly like every 3 minutes ???

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    128

    Default

    I seriously think it's bc I downloaded it from the site and didn't have a disk to install it ???

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •