channle a just stops working (traktor pro)
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Mentor bedroomdj's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Mammoth Lakes, CA
    Posts
    132

    Default channle a just stops working (traktor pro)

    so when i mix it seems my channel a just stops working after a while... If i restart traktor scratch pro 2 it works fine again... At first i thought sens i was playing milkdrop on my main monitor thats connected to my laptop, while i was dj'ing, that i was overloading it or somthing. so i turned it off.. and the problem continues. my cpu usage meter in traktor isnt even close to maxed out. it hasnt ever hapend to both channels or channel b... only a. I dont even need to unplug and plug my audio 10... all i do is restart traktor and it works again.. but how can i get it to stop crashing my channel a in the first place?
    2 x Technics 1210 M5g / Rane TTM 56 / Rokit krk 8's and 10s / Lenovo 15" i7 4gb / Oxygen 8v2 / HDJ-2000 / TSP2 Audio 10

  2. #2
    Tech Mentor Paka Ono's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The middle of nowhere
    Posts
    495

    Default

    As far as I can tell this is a bug in the 2.0.3 update. Some people are claiming that recalibrating corrects the problem, but I haven't had the same success as them.

  3. #3
    Tech Mentor bedroomdj's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Mammoth Lakes, CA
    Posts
    132

    Default

    i just installed audio 10 update... im hoping this will work. under the description it said improves overall performance and fixes various bug issues.
    2 x Technics 1210 M5g / Rane TTM 56 / Rokit krk 8's and 10s / Lenovo 15" i7 4gb / Oxygen 8v2 / HDJ-2000 / TSP2 Audio 10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •