Audio probs
Results 1 to 4 of 4

Thread: Audio probs

  1. #1

    Default Audio probs

    I can't figure this out. I've just set up traktor 2 on a new computer. Everything has gone fine except for the audio part.
    I get sound but it is rough and nasty like there is a latency issue, i'm using the internal sound card. When I go to try to adjust the latency it wont let me. Everything sounds fine coming from itunes.
    ehh..

  2. #2
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,330

    Default

    do you have asio drivers installed man?
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020

    "This aggression will not stand, man."

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Mixer Miyagi View Post
    I can't figure this out. I've just set up traktor 2 on a new computer. Everything has gone fine except for the audio part.
    I get sound but it is rough and nasty like there is a latency issue, i'm using the internal sound card. When I go to try to adjust the latency it wont let me. Everything sounds fine coming from itunes.
    ehh..
    There's your problem

    Try getting Asio4All and using those drivers.
    /人◕‿‿◕人\
    --Its not the OS, It's the user--

  4. #4
    Tech Guru Eliot Han's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    819

    Default

    if it is a pc, make sure your bit rates are the same as the one selected in the control panel (audio settings)

    ↯↯ OFFICIAL SITE // MY SETUP ↯↯

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •