Help with Echo Audiofire 2
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Default Help with Echo Audiofire 2

    So, I've had my Audiofire for about 8 months of so now and it hasn't given me any problems, but now I can't get Traktor to push any sound to my speakers, however.. I can preview tracks through the headphones.. I've tried the output routing (and everything matches up, in Audiofire Console: headphones to 1-2, and analog out to 3-4; in Traktor: output monitor 1-2, output master 3-4, just like I've had it before) Does anyone have any idea how to fix this/why it happened?

  2. #2
    Tech Mentor Paka Ono's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The middle of nowhere
    Posts
    495

    Default

    Is this PC or Mac? If it's a PC have you downloaded and installed the ASIO drivers?

    http://asio4all.com

  3. #3

    Default

    It's working off of a macbook.. Currently I'm using the drivers off of the cd that are newer than the drivers from echo's website, but I'm not sure of it's a setting detail I'm missing.. Or if it may be the card itself.

  4. #4

    Default

    Found the solution (if anyone has the same problem):
    Reinstalled drivers and Audiofire Console (I'm not sure if it was the combination of the two or a single action that did it) and it seemed to get it back to a working state.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •