can I change to win 7?
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    25

    Default can I change to win 7?

    hi all,

    would like to know if i have to re-register or de-register traktor 2 pro if I change to win 7.. I am currently on vista. I honestly have no idea on how this works changing OS

    any advice appreciated

  2. #2
    Schreiberie Meister Afterhour Ali's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tekki's crotch
    Posts
    1,568

    Default

    No, you don't have to re-register.
    Just upgrade and you'll be fine.

    I think you can install it anyways on up to 5 PCs/Macs.
    DJDiscourse.com the new DJ community

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    25

    Default

    cool.. so basically I just re-install and use the same code in the service centre?

  4. #4
    Schreiberie Meister Afterhour Ali's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tekki's crotch
    Posts
    1,568

    Default

    Yes, exactly.
    You'll like Windows 7. Its better in every respect than Vista.
    DJDiscourse.com the new DJ community

  5. #5
    Tech Guru Sherlock Ohms's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    1,596

    Default

    Quote Originally Posted by HedgeHog View Post
    No, you don't have to re-register.
    Just upgrade and you'll be fine.

    I think you can install it anyways on up to 5 PCs/Macs.
    Thought it was 2 tbh ... but yes the essence of what you're saying is right.
    Traktor Scratch Pro 2/Serato SL1/Ecler NUO 3.0/VCI 100 SE/2 x Technics 1210 Mk2/Sennheiser HD25 II/Novation Dicers

  6. #6
    Schreiberie Meister Afterhour Ali's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tekki's crotch
    Posts
    1,568

    Default

    Quote Originally Posted by Sherlock Ohms View Post
    Thought it was 2 tbh ... but yes the essence of what you're saying is right.
    Yup could be that way as well.

    If you're running into trouble with the serial just contact NI's registration support!
    DJDiscourse.com the new DJ community

  7. #7
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    Quote Originally Posted by Sherlock Ohms View Post
    Thought it was 2 tbh ... but yes the essence of what you're saying is right.
    That is correct, but there is really nothing stopping you from installing it on 10 pc's (as far as i am aware) except for the law backing up the user agreement. That is to say i dont believe NI has anything in place that would physically stop you from doing it.

  8. #8
    Tech Guru Garygary1's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Philadelphia, PA, USA
    Posts
    975

    Default

    Quote Originally Posted by BentoSan View Post
    That is correct, but there is really nothing stopping you from installing it on 10 pc's (as far as i am aware) except for the law backing up the user agreement. That is to say i dont believe NI has anything in place that would physically stop you from doing it.
    wait a second...Bento?

  9. #9
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    Quote Originally Posted by Garygary1 View Post
    wait a second...Bento?
    Thats the name

  10. #10
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    I just settled again after moving twice so got a little time on my hand to pop in here... wont last long though moving again (for the last time) very soon. Hopefully after i settle in once again its back to biz as usual on here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •