[TP2] Something wrong?
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    109

    Default [TP2] Something wrong?

    Hey guys,

    I just got my Xone 22 (yay) and i'm trying to connect it to my speakers but somethings wrong.

    I use normal Male/Female XLR Cables to connect my KRK RP8's to my Mixer, and it should be ok because when i connect an AUX from the mixer to my iPod everything sounds perfect.

    Now when I enter traktor and I put on some music, i get the feeling they supercharged the bass on the track so loud it can only crack... i adjusted the levels, nothing's in red... But all i can hear is a really really cracking bass. What helped was put down the Bass in traktor itself to 0 and turn it up on my mixer, but it fucks up the sound quality and it shouldn't be that way.

    I connected the Xone 22 with an Audio 2 DJ to my MBP.


    Does anybody know what went wrong?

    Thanks in advance,

    Bob

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Which input are you using? Needs to be one of the line inputs.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    109

    Default

    Thanks my friend! So stupid, i tried so many things haha. Explains why my ipod would work properly because i put that in Line.

    Cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •