How much $$$/
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: How much $$$/

  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    21

    Default How much $$$/

    Right so hear is the deal, I have just got my s4 and over the moon with it can't put in to words how much I love the thing and my interest has went through the roof again. So already being an owner of tp2 i have no need for the s4 software and also have an x1 and also numarks omni control... I got the x1 through the double deal for tp2 and an x1 so i would be guessing they are tied to each other.

    So my question is what would be the best way to sell of the x1 plus omni control and the s4 software?

    Thanks Dede McCaw

  2. #2
    RGAS Guru Xonetacular's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,027

    Default

    You can't sell the S4 software by itself. You do realize that the S4 also comes with Traktor Pro 2 right? So that means you have two copies of Traktor Pro 2 and you could sell one of those.

  3. #3
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    Quote Originally Posted by Xonetacular View Post
    You can't sell the S4 software by itself. You do realize that the S4 also comes with Traktor Pro 2 right? So that means you have two copies of Traktor Pro 2 and you could sell one of those.
    Spot on.

    You cannot sell S4 software on its own.
    If you upgraded S4 software to TPRO2 you cannot sell S4 software as that was the qualifying product for the upgrade, the 2 are permanently linked. 2 different serial numbers but on one Account.

    You can sell the T2 software that came with the X1.

  4. #4
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    Is the TPro2 that comes with the X1 transferable, Karlos?
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by lethal_pizzle View Post
    Is the TPro2 that comes with the X1 transferable, Karlos?

    This is what I was looking to know as well? Even though the Tpro2 with the x 1 was an upgrade as well... would i just have to deactivate the x1 and my tpro2 software in the service center?
    Last edited by dedemccaw; 10-11-2011 at 04:26 PM.

  6. #6
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    Quote Originally Posted by lethal_pizzle View Post
    Is the TPro2 that comes with the X1 transferable, Karlos?
    Thats a good question. This is a grey area (probably not) cus hardware/software packages are supposedly not separatable but as the X1 requires no registering i cant see any reason why someone cannot sell the Serial Number for TPro2.

    Any NI software is transferable as long as its not EDU. I see no issue.

    I have asked support for clarity on this subject this week but im waiting on an answer.

  7. #7
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    so i probably cant sell the S4 controller with the s4 software and keep my Tpro2 serial (which was the upgrade from Ts4)..


    asking cause the vci400 might get me of the S4..
    Last edited by basspenetrator; 10-11-2011 at 05:15 PM.
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  8. #8
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    Quote Originally Posted by weltraumpapst View Post
    so i probably cant sell the S4 controller with the s4 software and keep my Tpro2 serial (which was the upgrade from Ts4)..

    asking cause the vci400 might get me of the S4..
    No dude, you the TPRO2 serial is dependent on the S4 software being registered. Does not have to be installed but it must have been registered.

    Any and all upgrades from one version of Traktor to another is dependent on the "qualifying product" being on the same account.

  9. #9
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,180

    Default

    ok.. but i could sell the s4 without software..
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  10. #10
    Tech Mentor Frank112916's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Boston, MA
    Posts
    395

    Default

    yes you can sell your S4 w/o selling the software.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •