Xone: DB4- the official unofficial thread - Page 120
Page 120 of 120 FirstFirst ... 2070110116117118119120
Results 1,191 to 1,197 of 1197
  1. #1191
    Tech Mentor ragverp's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    248

    Default

    Quote Originally Posted by djproben View Post
    Did you check your PFL settings in the menu?
    this ...struggeld with this one a long time ago also ..
    Allen & Heath DB4, Xone K2, 2x Native instrument D2, Maschine Studio, Maschine Jam and Push 2
    Soundcloud
    Mixcloud

  2. #1192
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by djproben View Post
    Did you check your PFL settings in the menu?
    Quote Originally Posted by ragverp View Post
    this ...struggeld with this one a long time ago also ..
    Care to elaborate please?

  3. #1193
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33

    Default

    Is this in "USB routing" to be changed from AFL to PFL for all 4 channels?

  4. #1194
    Tech Guru djproben's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Hollywood, CA
    Posts
    2,652

    Default

    Weird; it should be in "HP Settings" (Headphone) but I don't see it there. Don't know if that got removed in a FW update a couple years ago (my FW is from 2015) or I just misremembered it. Anyway try the factory reset route (here's ragverp's old discussion about it http://forum.djtechtools.com/showthread.php?t=90074); that should revert it to the right settings (of course you'll have to change any other settings you changed).
    "Art is what you can get away with." - Marshall McLuhan

  5. #1195
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by djproben View Post
    Weird; it should be in "HP Settings" (Headphone) but I don't see it there. Don't know if that got removed in a FW update a couple years ago (my FW is from 2015) or I just misremembered it. Anyway try the factory reset route (here's ragverp's old discussion about it http://forum.djtechtools.com/showthread.php?t=90074); that should revert it to the right settings (of course you'll have to change any other settings you changed).
    The factory reset did work beautifully, but it soon went back to not working through the headphones. another reset did the trick again so i'm not sure how long i'm going to need to rest everytime the EQ doesnt do anything when coming through the headphones in cue.

  6. #1196
    Tech Mentor ragverp's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    248

    Default

    Yup tried to find those settings, could not find them, i will also make a support ticket for this, its annoying to say the least ...
    I am also on the the latest fw
    Allen & Heath DB4, Xone K2, 2x Native instrument D2, Maschine Studio, Maschine Jam and Push 2
    Soundcloud
    Mixcloud

  7. #1197
    Tech Mentor ragverp's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    248

    Default

    if you switch the fx to post fader , cue for the fx wont work, pre fader everything works fine'. doing the factory rest also resets aech fx channel to pre fade..so that explains why it works after a reset...now to find out getting it working post fade and cue...
    Allen & Heath DB4, Xone K2, 2x Native instrument D2, Maschine Studio, Maschine Jam and Push 2
    Soundcloud
    Mixcloud

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •