DJTT "Chroma Caps ®" - Fitting Guide - Page 41
Page 41 of 41 FirstFirst ... 313738394041
Results 401 to 407 of 407
  1. #401
    Tech Convert
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Gainesville, GA
    Posts
    16

    Default SP-303 fitting question

    I recently acquired a Roland (BOSS) SP-303 (best Christmas present ever) and I was curious if Caps fit on it? I see the 404 is on the main shop drop down menu but I wasn’t sure if the fit was the same for the older 303. Any help is appreciated!

  2. #402
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,312
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  3. #403
    Tech Convert
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Gainesville, GA
    Posts
    16

    Default

    Thanks for the response but neither of these talk about the SP-303. Both pictures I saw were of 404s, which has a different casing. Upon further inspection of my 303 I've noticed that the knobs are just slightly recessed, which makes me want to find conclusive info regarding Chroma Caps and speifically the 303 before I purchase (which I really want to do, so I hope I can find out).
    Ableton - Launchpad Pro - Midi Fighter 3D - Midi Fighter Twister

    http://SoundCloud.com/joshlikesdrums

  4. #404
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,312

    Default

    Oops. Sorry mate...

    Why not take advantage of the risk free guarantee?
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  5. #405
    Tech Convert
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Gainesville, GA
    Posts
    16

    Default

    I'll probably have to do that. I've been meaning to customize my Twister with new caps so I guess I'll just buy 4 regular sized caps at the same time and cross my fingers. I'm sure I'll find a use for them otherwise. Thank you for your help!
    Ableton - Launchpad Pro - Midi Fighter 3D - Midi Fighter Twister

    http://SoundCloud.com/joshlikesdrums

  6. #406
    Tech Guru the_bastet's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    2,692

    Default

    Anyone used Chroma Caps on the Denon X1800?
    - Equipment - 2X Technics 1200, 2X Audio Technica ATLP1240, 2X XDJ700, 2X XDJ1000 MK2, Denon DNX-1100, Mixars DUO, DJM750 MK2, NI Audio 10, NI Aduio 4, Serato SL3, 4X Shure M44-7, 2X Ortofon Pro S, 2X Numark Groove Tool, Maschine MK3, Samson Carbon 49, Roland SE-02, Novation Launchcontrol, TouchOSC, Nocation Peak, Arturia MiniBrute, Korg Volca Kick, MicroKorg (Classic), NI Komplete Audio 6

  7. #407
    Tech Guru the_bastet's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    2,692

    Default

    Confirmed that Chroma Caps standard super and fatty knobs do in fact fit the Denon X1800 Prime Mixer.
    - Equipment - 2X Technics 1200, 2X Audio Technica ATLP1240, 2X XDJ700, 2X XDJ1000 MK2, Denon DNX-1100, Mixars DUO, DJM750 MK2, NI Audio 10, NI Aduio 4, Serato SL3, 4X Shure M44-7, 2X Ortofon Pro S, 2X Numark Groove Tool, Maschine MK3, Samson Carbon 49, Roland SE-02, Novation Launchcontrol, TouchOSC, Nocation Peak, Arturia MiniBrute, Korg Volca Kick, MicroKorg (Classic), NI Komplete Audio 6

Page 41 of 41 FirstFirst ... 313738394041

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •