Audio setup confusing me help please??
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Smokie toon, Scotland
    Posts
    160

    Default Audio setup confusing me help please??

    Using Audio 10, sound come out threw amp fine....when using maschine audio comes out of mbp speakers??

    Ive looked in the setting for audio pref and in the mac its all input/output set to audio 10 all other audio on mac comes out threw amp.....yet the machine audio not???

    Had a look around in maschine pref but there aint an audio out feature that I can see??

    Anyone help its driving me nuts.

    Thanks

  2. #2
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    The Audio settings in Maschine are under the 'Audio' tab in the Audio & MIDI settings preferences, under the 'File' heading.
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Smokie toon, Scotland
    Posts
    160

    Default

    Quote Originally Posted by lethal_pizzle View Post
    The Audio settings in Maschine are under the 'Audio' tab in the Audio & MIDI settings preferences, under the 'File' heading.
    Thanks <<<what an idiot I keep looking for it in the main gui...lol

    cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •