Why is my x1 freezing/crashing?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    105

    Default Why is my x1 freezing/crashing?

    I use it for a few mins on traktor and it just freezes, forcing me to restart my computer and it would then later on do the same thing, the drivers are updated.

  2. #2
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,311

    Default

    if you are using traktor 2.1.1, thats your answer
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020

    "This aggression will not stand, man."

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by Jester.NZ View Post
    if you are using traktor 2.1.1, thats your answer
    is there a fix for it?

  4. #4
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,311

    Default

    update to 2.1.2 or go back to 2.0.3
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020

    "This aggression will not stand, man."

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by Jester.NZ View Post
    update to 2.1.2 or go back to 2.0.3
    updating as we speak! ty!

  6. #6
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,311

    Default

    cool. i'm sticking with the previous version for the moment.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020

    "This aggression will not stand, man."

  7. #7
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by Jester.NZ View Post
    cool. i'm sticking with the previous version for the moment.
    i upgraded to 2.12 and it still freezes!!! how do i downgrade lol

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    105

    Default

    yo jester, i reinstalled everything and my x1 still freezes?? wth!

    i notice that if i plug it into the side usb alone, it works fine but if i plug it into the back and have my s4 plugged into the usb slot on the side, it freezes

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    317

    Default

    I never had a freezing issue on 2.1.1 and I've updated today and no probs still...

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    317

    Default

    Does it still freeze if you plug the X1 into the side and the S4 into the back?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •