Traktor Help... - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Traktor Help...

  1. #11
    Tech Convert
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12

    Default

    Right im running into a small problem peeps...

    Because my mixing is all internal how will i be able to listen to deck 1 / deck 2 in my headphones for cueing etc?

  2. #12
    Tech Convert
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12

    Default

    ??

  3. #13
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,826

    Default

    do you have an external sound card?
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  4. #14
    Tech Convert
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12

    Default

    Yeah the FA-66?

  5. #15
    Tech Convert
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12

    Default

    No worries peeps i've fixed it now it was just a minor mistake i did.

    Another question...

    How do i change my Korg Nano Pad to be on Channel 2?

    Thanks!

  6. #16
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default

    Use the software that came with the unit to change the channel.

  7. #17
    Tech Mentor kidfromkibbly's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    441

    Default

    Shy-Guy I know you're probably aching just to start playing some tracks, that's understandable, but the best advice is to read the manual and do it soon. It will give you a solid working knowledge of your hardware/software.
    17" MacBook Pro, 2.66 GHz i7, 4GB RAM; Vestax VCI-100, NI Audio Kontrol 1/ MBox Mini, M-Audio Oxygen 8, Beyerdynamic DT-150 cans; Pro Tools LE 8, Ableton Live 8, Logic Studio 9, Traktor Pro

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •