DDJ-ERGO Lost Cable
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    53

    Default DDJ-ERGO Lost Cable

    Hi,I have one problem before 7 days i have advent when i finish i was packed my ergo and laptop.When When I came to home I I saw that I do not have the cable which connects controller and a laptop.Next day I included a second cable to the controller but it does not work as good as the original,simply my controller stops working the picture freezes.Where can I buy the original cable or buy one that fast is better than this.I hope that you understand story please help me.Sorry for English

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    206

    Default

    this might get some flack...but sell your ERGO and get a S2

    /close Thread
    Kontrol S4-Novation Launch Pad-MF Pro BM-Traktor Pro 2-KRKRP8/KRK10-Windows 7 64 Bit-Toshiba A660

    I dont care if you use 2 ipads...2 cassette tapes...or a washboard and a wooden spoon...if you rock it, you rock it.

  3. #3
    Tech Wizard mbthegreat's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    London
    Posts
    47

    Default

    The cable should be pretty standard, it's a digital connection so there isn't really such a thing as a better or worse cable.

    How long is the cable you are using now, and how long was the cable that came in the box.

  4. #4
    DJTT Super Moderator midifidler's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,905

    Default

    @mbthegreat - This is incorrect, plenty of people have old USB cables which are not designed USB 2.0 - this has commonly caused people issues.

    Any new USB 2.0 certified USB cable should work for you Serinho, try and find one with a ferrite if you can.

  5. #5
    Tech Convert
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by midifidler View Post
    @mbthegreat - This is incorrect, plenty of people have old USB cables which are not designed USB 2.0 - this has commonly caused people issues.

    Any new USB 2.0 certified USB cable should work for you Serinho, try and find one with a ferrite if you can.
    Like the One in the DJTT store

    http://www.djtechtools.com/store/ess...usb-cable.html

    good deal for $14

  6. #6
    Tech Wizard mbthegreat's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    London
    Posts
    47

    Default

    Quote Originally Posted by midifidler View Post
    @mbthegreat - This is incorrect, plenty of people have old USB cables which are not designed USB 2.0 - this has commonly caused people issues.

    Any new USB 2.0 certified USB cable should work for you Serinho, try and find one with a ferrite if you can.
    Ah, didn't think of that one.

    That would probably explain it. I'll put my dunce hat on.

  7. #7
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by mbthegreat View Post
    The cable should be pretty standard, it's a digital connection so there isn't really such a thing as a better or worse cable.

    How long is the cable you are using now, and how long was the cable that came in the box.
    I bought a new cable, but it happens the same after some time ddj ergo stops working andthe screen freezes,I do not know what to do.

  8. #8
    Tech Guru Conall's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    607

    Default

    Assuming you replaced it with the right cable, you could possibly have a different issue

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •