Audio 8 not working with traktro scratch pro
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tech Mentor SS714SS's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    265

    Default Audio 8 not working with traktro scratch pro

    help!!... for some reason it work's well with traktro scrath I start up pro and nothing... was there an update on the audio 8 sound card so it could work with pro.. ..????
    2xTECHS/DJM4/TF/SL3/MBPRO

  2. #2
    Tech Mentor SS714SS's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    265

    Default

    does anybody have this problem or had a problem like this...
    2xTECHS/DJM4/TF/SL3/MBPRO

  3. #3
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,436

    Default

    i havent had any problems with the A8, make sure that you have the lastest driver and also try a different usb cable. Make sure that TSP is registered with NI, I have heard of people having problems in the past with the S/N/.
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  4. #4
    Tech Mentor Michielygil's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Dordrecht, The Netherlands
    Posts
    455

    Default

    When installing Traktor pro (scratch) it does ask if you have audio 8 dj so it can update the drivers, so make sure you get the latest one.

  5. #5
    Tech Guru Chilly's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Detroit
    Posts
    1,283

    Default

    Did you install Traktor Scratch Pro and not accidentally just Traktor Pro?

    Better yet, what exactly is not working?

  6. #6
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    Select 'Scratch Control' under the Deck Focus A - B.

    Or tell us a lot more about your setup. Not enuff info bro.

  7. #7
    Tech Guru B33SON's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    507

    Default

    The Audio 8 works with Traktor Pro. You may have plugged in the card to a different USB port. I've noticed that my card only works on the port that I originally had my card plugged into when I ran the driver installation. If you want to change USB ports, then re-run the driver installation.
    Myspace: B33SON
    Myspace: B33 Events
    Facebook: B33SONB33
    YouTube: Mix Competition

  8. #8
    Tech Mentor SS714SS's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    265

    Default

    I try to start the song with the record it doesn't read it... maybe its the usb port.. whats the latest update..

    I have traktor pro 1.1.2 latest update....

    I'll check it tonight again.. its weird that it plays with scratch and not pro..
    2xTECHS/DJM4/TF/SL3/MBPRO

  9. #9
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,826

    Default

    When you loaded up TSP you chose Traktor Scratch Pro, not Traktor Pro, right?
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •