NanoPad mapping issue
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Default NanoPad mapping issue

    I recently purchased a nanopad.. and I love it!
    Except there's 1 thing that I just can't map so I'll have to call in you guys for help

    Ok here's the thing..

    The problem I have is that I want to use the nanopad for the fx's (in advanced) but I want to use the X/Y pad to change the parameters.. I have buttons for effect on, effect button 1,2 ... and what i want to do is when I hold a button, I can change the parameter with the x/y pad for it and do so for every button..

    for example.. when I hold the ON button; I should be able to change to wet/dry parameters. When I hold the RST button; I should be able to change the 1st Parameter.. But when I don't hold a button, the x/y pad shouldn't do anything..

    Does anyone knows how to get that done? 'cuz I shure can't

  2. #2
    Tech Mentor Tigris's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hannover, Germany
    Posts
    241

    Default

    Try assigning the modifier m1=1 onto the pad and then assign the parameters you want to change to the X-Y-Pad with modifier m1=1.
    I mix stuff on my things...

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Default

    thx, I'll try it and let you know if it worked..

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Default

    tried it.. but doesn't work

    I'll tell you what I've done:

    Effect on: M1 = 0
    Effect on: M1 = 1
    Dry/Wet Advanced: M1 = 1

    when I hold effect on and try to change the parameter with the x/y, the parameter doesn't change... when I change dry/wet to M1=0 it does, but than it always works that's not what I want, any suggestions?

  5. #5
    Tech Mentor Tigris's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hannover, Germany
    Posts
    241

    Default

    Assign the 'Modifier->M1->Hold->1' to the Pad. Then only the FX Param 1 & 2 to direct analog, but with M1=1.
    I mix stuff on my things...

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Default

    ok, that works! thanks man

  7. #7
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Default

    if anyone wants the .tsi just let me know

  8. #8
    Tech Mentor betatron's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Grapevine, TX
    Posts
    131

    Default

    i wouldnt mind looking at it

    i could really get some good stuff goin once i figure out those basics right there

    thx in advance buddy

  9. #9
    Tech Convert
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6

    Default

    I wouldn't mind having it either. Trying to myself how to self map my controllers and I'm struggling.

  10. #10
    Tech Student
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4

    Default

    Me 2!

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •