Which one ı should go with ? Traktor S2 or DDJ-Ergo V - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    RGAS Guru Xonetacular's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,027

    Default

    S2, ergo is meh

  2. #12
    Tech Mentor Serkan Yerdan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Turkey-İstanbul
    Posts
    226

    Default

    What about the traktor 2 in it ? can ı use it only with s2 or can use it anywhere else when ı go to gigs or play with my computer on somebodies cdj s ?
    Macbook Pro-Mixmeister Fusion-Traktor Pro 2-Audio 2

  3. #13
    Tech Guru geminimech's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Stafford, VA
    Posts
    645

    Default

    The ERGO does look like crap, but it's a pretty flexible piece of equipment. It ships with config files for VDJ and Traktor, and can be used with Serato Intro as well as Djay.

    The jogs are the same as the DDJ-S1/T1/CDJ-400, just gimmicked up LED versions of them. Some people love them some people hate them.

    That being said, at 399 with a full version of traktor 2, knobs, and cables from DJTT it seems a no brainer man.
    Cheers!
    | 13" rMBP | KORG ZERO4 | NOVATION TWITCH | 2 X CDJ-200 | KONTROL X1 |

  4. #14
    Tech Mentor Serkan Yerdan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Turkey-İstanbul
    Posts
    226

    Default

    Quote Originally Posted by geminimech View Post
    That being said, at 399 with a full version of traktor 2, knobs, and cables from DJTT it seems a no brainer man.

    Wow Really ? Knobs and Cables too ?
    Macbook Pro-Mixmeister Fusion-Traktor Pro 2-Audio 2

  5. #15
    Tech Guru Nicky H's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Leeds UK
    Posts
    2,480

    Default

    Quote Originally Posted by Serkan Yerdan View Post
    What about the traktor 2 in it ? can ı use it only with s2 or can use it anywhere else when ı go to gigs or play with my computer on somebodies cdj s ?
    Yes you can use it without the S2
    SC | MC

  6. #16
    Tech Guru geminimech's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Stafford, VA
    Posts
    645

    Default

    Quote Originally Posted by Serkan Yerdan View Post
    Wow Really ? Knobs and Cables too ?
    http://www.djtechtools.com/store/con...S2%2BMidwinter
    Cheers!
    | 13" rMBP | KORG ZERO4 | NOVATION TWITCH | 2 X CDJ-200 | KONTROL X1 |

  7. #17
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    165

    Default

    Quote Originally Posted by Serkan Yerdan View Post
    What about the traktor 2 in it ? can ı use it only with s2 or can use it anywhere else when ı go to gigs or play with my computer on somebodies cdj s ?
    It's a full version of Traktor Pro 2, but if by CDJs you mean timecode, then no.

  8. #18
    Tech Guru MaxOne's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    2,920

    Default

    yeah... you'd need traktor scratch upgrade to use cdjs/turntables/djm900 etc

    +1 on s2
    CLUB OF JACKS - RELEASES >>TRAXSOURCE
    Club of Jacks are a London based House & Garage production / DJ duo with releases on a number of underground labels including Plastik People Recordings, Blockhead Recordings, Hi Energy!, Pocket Jacks Trax, Soul Revolution Records and their own Club of Jacks imprint.

  9. #19
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    204

    Default

    S2 all the way
    Numark mixtrack - Numark DJ IO Sound card - Akai lpd8 - Traktor pro 2 - Senheiser HD205


  10. #20
    Tech Guru DJDoubleYou's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Hyperspace
    Posts
    1,176

    Default

    S2 at DJTT no doubt
    DN-X1600 | 2x X1 MKI | APC 20 | MC-505 | MF Pro & Spectra | Kontrol S4 MKI | XBoard 49

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •