traktor 3/scratch question
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    okinawa (for now)
    Posts
    20

    Default traktor 3/scratch question

    hey guys
    i have traktor 3 with the newest update.
    im interested in buying traktor scratch but i dont know whether i'll have to buy the whole package just to get traktor scratch.

    is there i can just buy the audio 8 dj interface and vinyl since the new update supports it or am i screwed and have to buy it anyways.

  2. #2
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    anywhere
    Posts
    59

    Default

    you have to buy the traktor scratch as a package.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    okinawa (for now)
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by lofi View Post
    you have to buy the traktor scratch as a package.
    is it that you can only upgrade from traktor scratch to the 4 deck abitlity and features of dj studio?

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    anywhere
    Posts
    59

    Default

    he's going the opposite way, but yeah, if you want 4 deck ability and advanced features its the only way to go other than purchasing outright which costs more.

  5. #5

    Default

    What about this it'll save you a little cash http://www.guitarcenter.com/Native-I...28-i1173171.gc

  6. #6
    Tech Mentor SS714SS's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    265

    Default

    wtf 400 for traktor scratch.. what the hell man.. fuck it.. i have it already... damn you guitar center...

  7. #7

    Default

    Wait, wait!

    Traktor 3.2 supports scratch, right?

    You can buy an Audio 8 separately, that is what I did. I have Traktor 3.2, and an Audio 8, so if I get ahold of some turntables (I just use MIDI now), I should (in theory) be able to buy Traktor Scratch timecode vinyl and use it with Traktor 3.2.

    So, to the dude who started this thread, you should be able to do the same.

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    anywhere
    Posts
    59

    Default

    actually 3.2 only supports finalscratch not traktor scratch, 2 completely different programs. traktor 3.3 is necessary for traktor scratch. i also believe you have to have traktor scratch installed in order for traktor 3.3 to use control vinyl/cd's.

  9. #9
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,004

    Default

    Still working on 3.2.2. It still works like a charm with my BCR2000.

    If you're on a budget tip, why not go for an older version?
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by lofi View Post
    actually 3.2 only supports finalscratch not traktor scratch, 2 completely different programs. traktor 3.3 is necessary for traktor scratch. i also believe you have to have traktor scratch installed in order for traktor 3.3 to use control vinyl/cd's.
    My bad, I had my version number mixed up. I do have 3.3.

    There are tracking settings and tracking detail panels in 3.3 that don't seem locked at all. I just don't have the equipment to test it though.

    Anyone know for sure; do you need Traktor Scratch software in order to use timecode inside Traktor 3.3? OR, do you only need a full copy of 3.3, an Audio 8 DJ, and a copy of timecode vinyl?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •