Komplete Audio 6 Help?
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    108

    Default Komplete Audio 6 Help?

    So all of a sudden, i opened audio 6 up and this was at the bottom of the window:



    i dont no whats wrong, because that has NEVER happened, and my computer is strong

    Wind 7 64bit
    4gb ram
    700gb hard drive
    750w power supply,
    2 krk rokit 6 balanced connections through the komplete audio 6
    i mean, whats going on??
    Last edited by rawrjaay; 02-23-2012 at 02:55 AM.

  2. #2
    Tech Mentor JSM's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Barcelona
    Posts
    454

    Default

    I can see you have Youtube open, suggesting to me that this laptop is not optimised ..try closing internet, disabling wifi and the other things suggested in the forums.
    XPS L701x i7 16GbRAM 2x 500Gb SSD RAID HD (Windows 7 Ultimate x64) 1 x 1Tb 7200 int.
    TSP 2.6.1 Audio 8 Audio 4 4 x Denon SC-2000 2 x DX2 EMU shortboard MIDI_FIGHTER_PRO_PLUS
    SL1210Mk5 x 2 Numark TTX x2 DJM-T1 DDM4000 MIDI Mixer Numark 4TRAK neoD+ cables
    8000+ 45's & 2500+ 12's 2 x Traktor Kontrol S4 X1 & F1

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    108

    Default

    its actually a desktop, and i dont no what i did, but now its green and is fine?

  4. #4
    Tech Mentor JSM's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Barcelona
    Posts
    454

    Default

    same applies for a desktop.

    Get to KNOW your machine, every one is different, audio glitches are usually down to something causing a interruption in the audio stream,it could be wifi, RAID, some bluetooth, auto updates ...the list is endless ...
    XPS L701x i7 16GbRAM 2x 500Gb SSD RAID HD (Windows 7 Ultimate x64) 1 x 1Tb 7200 int.
    TSP 2.6.1 Audio 8 Audio 4 4 x Denon SC-2000 2 x DX2 EMU shortboard MIDI_FIGHTER_PRO_PLUS
    SL1210Mk5 x 2 Numark TTX x2 DJM-T1 DDM4000 MIDI Mixer Numark 4TRAK neoD+ cables
    8000+ 45's & 2500+ 12's 2 x Traktor Kontrol S4 X1 & F1

  5. #5
    Tech Guru Cybertrash's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    631

    Default

    Try reinstalling the Audio 6 drivers as well.
    ___________________
    Quote Originally Posted by earl panda View Post
    ill quote you in 5 years and we both will have a good laugh while we are at this awsome dj battle on mars trying to finally beat the damned 1000 armed alien squid "dj squid master". his routines are sick!

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    478

    Default

    its a machine, things happen for no reason other than its an electronic device, I wouldn't worry to much about it, sometimes all you have to do is just reboot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •