KRK Rokit 6 suddenly no audio after 2 hours of use
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Union City, CA
    Posts
    55

    Default KRK Rokit 6 suddenly no audio after 2 hours of use

    I just received a pair of KRK Rokit6's monitors and had them running for about two hours at very low levels. Not sure what happend but one of the monitors the audio just stopped working, light is still on, I can feel the back is warm (not hot). I also tested two different sources, plus all three connections (XLR, 1/4", RCA). Has anyone seen this issue before? Something common with active monitors?

    Pretty sure it needs to be sent back to KRK but wanted to ask the group before I did that.

    Thanks!
    Workflow
    Apple MBP 13", OSX 10.7 Lion, Traktor 2 LE, Audio 2 DJ

  2. #2
    Tech Guru Era 7's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Inside your speaker
    Posts
    695

    Default

    seems pretty odd that both just stopped working. one would be plausible for me to happen, but both :/ that really strange.

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    173

    Default

    Quote Originally Posted by Era 7 View Post
    seems pretty odd that both just stopped working. one would be plausible for me to happen, but both :/ that really strange.
    I think he is saying only one isn't working. I think it needs to go back to KRK

  4. #4
    Tech Guru Cook's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    1,622

    Default

    Faulty unit, send it back to KRK or the shop you bought it from.
    DJM800 | 2xCDJ2000 | RMX1000 | Adidas HD25's
    2011 MBP | Traktor 2.6 | Kontrol S4 | Scratch Live | SL2
    Mac Pro | Ableton | Access Virus C | Maschine
    Facebook || Soundcloud || Twitter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •