Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    15

    Default SL3 Set-up Problems

    Hi guys, forgive my ramblings to start please, I'm not much of a tech head and am having a few problems getting to grips with SL3.

    I have installed SL3 with no problems at all (Acer Laptop). I connected everything up to my Cdj1000 mk3's and can get music to come through no problem. My problem is that while the track plays the deck rotates as it should but the waveform isn't moving at all? I have analysed all the music in the library but still nothong happens with the waveform?

    Secondly, I havent calibrated it yet through the setup menu, how crucial is this?

    Lastly, the laptop I am using is shared with my missus. Is there any way at all I can stop her music coming across from itunes into my serarto library?

    Thanks in advance, Mark.

  2. #2
    DJTT Tankard Mod fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,098

    Default

    You can turn off iTunes sync in library preferences I think.
    TSP 2 | SSL | ITCH | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | Twitch | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Burbank, CA
    Posts
    137

    Default

    I am not sure if this helps, but when I don't calibrate my Sl-1200 on Serato my waveforms flip out all the time. Try calibrating it, maybe it will help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •