Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Tech Mentor ohmyjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224

    Default

    And here's the ouptup for LED now.

  2. #12
    Tech Guru CionniAsDj's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Italy
    Posts
    539

    Default

    Try setting the controller range 0 - 1
    And if this not work, try disable "blend"
    Traktor S2 . Traktor X1 . Traktor F1 (in UPS hands atm) . MBP . TP2 . Reloop Rhp-10 .

    Soundcloud.
    Gone Vci 100 se arcade edition . Audio 2DJ . Launchpad . RMX . lpd8 .

  3. #13
    Tech Mentor ohmyjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224

    Default

    Sorry for leaving this thread for so long, been majorly busy with university so haven't been using the MPD with Traktor until now and alas the problem still persists. i noticed on my last screenshot the led output was set to cc32 instead of 28, but having corrected it I still have the problem of the led not staying lit even with blend unchecked as Cionni suggested

    ANYONE GOT A CLUE WHAT TO DO?

  4. #14
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    5,096

    Default

    Have you tried to set your controller's configuration to /toggle/ and set one modifier (no duplicates) to /hold/ interaction mode?

    LED output 0 to 1 (no blend)

  5. #15
    Tech Mentor ohmyjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224

    Default

    I have the controller set to toggle and understand thats why it doesn't stay lit.

    Is it the LED output MIDI range 0-1?

  6. #16
    Tech Mentor ohmyjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224

    Default

    Also, if I have only one modifier the modifier stay on constantly after I have pressed it once.

  7. #17
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    5,096

    Default

    Quote Originally Posted by ohmyjosh View Post
    Ahhh sorry, I didn't set an output because the LED comes on when I press it by default. Do you think this is because I have the hardware set on the Live preset instead of a generic one?

    ALSO, I might not have explained clearly but, after one press the LED is on and the modifier works, after another LED is off but modifier is still on, afte one more the LED is back on but modifier off, and finally another press turns everything off.
    Adding modifier to button that LED switch on by default is something different from what you seen in this video. No need to make modifiers to toggle because button is toggling LED by default. You need only one modifier set to /hold/ (no duplicate)

    M1=1 /hold/

    LED 0 to 1 (first try without blend)

  8. #18
    Tech Mentor ohmyjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224

    Default

    Sorry if I'm being completely stupid, here are two screen shots of the modifer in and LED out

    tumblr_m57jo0z5ZP1qz97eko1_1280.jpg

    tumblr_m57jo0z5ZP1qz97eko2_1280.jpg

    How come I don't need another modifier from 1>0?

    Thanks for the help Stewe!
    Attached Images Attached Images

  9. #19
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    5,096

    Default

    You need to remove "M1=0" from modifier conditions.

    Think logical. Why do you need to make modifier to toggle the button when that button has toggle by default. Sense to me

  10. #20
    Tech Mentor ohmyjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224

    Default

    Brilliant mate! Thanks alot, I didn't realise that the other software worked in conjunction with Traktor aswell...

    Cheers!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •