No Faders on tracktor scratch pro 2.5
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    meath in ireland
    Posts
    85

    Default No Faders on tracktor scratch pro 2.5

    Just bought Tracktor scratch pro 2.5.Im having problems as theres no buttons showing in the fader bars.Im using a vci 100 se with audio 8.

  2. #2
    Tech Mentor The Mighty FV's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    465

    Default

    Where did you buy this magical software from a month early? Can I lend your time machine?
    13" Macbook Pro i7/8gb/750gb :: Traktor S4 + F1 + Pro 2 :: Allen & Heath DB4 :: Allen & Heath K2 :: Midi Fighter Classic :: Midi Fighter Pro (BM) :: Midi Fighter 3D :: Pioneer RMX1000 :: DJM800 :: 2 xCDJ1000mk3 :: Beats Pro + Beats Studio

  3. #3
    Tech Mentor Mike_08's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Birmingham, United Kingdom
    Posts
    237

    Default

    Quote Originally Posted by The Mighty FV View Post
    Where did you buy this magical software from a month early? Can I lend your time machine?
    This.

    Do you have it set to external mixing too?

  4. #4
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    Select internal mixing
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  5. #5
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default

    make sure you have selected internal mode. and also where did you get traktor 2.5 already?

    Bildschirmfoto 2012-04-23 um 18.39.29.jpg
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    meath in ireland
    Posts
    85

    Default

    Sorry it's scratch 2.yes I have it on internal mode.I can see the faders but no knobs showing up?

  7. #7
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default

    go to preferences-> mixer -> mixer layout -> select the 3 options
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  8. #8
    Tech Mentor The Mighty FV's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    465

    Default

    Take some time to get familiar with all the settings on traktor, you can customise the decks, mixer, view etc to pretty much anything you like - then when you are happy make sure you export those settings incase it ever goes wrong.

    Then just 'import' and it's back to how you had it.
    13" Macbook Pro i7/8gb/750gb :: Traktor S4 + F1 + Pro 2 :: Allen & Heath DB4 :: Allen & Heath K2 :: Midi Fighter Classic :: Midi Fighter Pro (BM) :: Midi Fighter 3D :: Pioneer RMX1000 :: DJM800 :: 2 xCDJ1000mk3 :: Beats Pro + Beats Studio

  9. #9
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    You could also read the pdf manual that installed along with the software.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  10. #10
    Tech Wizard
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    meath in ireland
    Posts
    85

    Default

    OK,tried all above to no avail,I still cant get the BUTTONS to show up on any of the faders.I even treid re-installing the software.Any more ideas.Im working off windows xp.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •