How to use a mic with traktor audio 2?
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2012
    Posts
    116

    Default How to use a mic with traktor audio 2?

    Supposedly i connect the audio 2 to my laptop. Then i use one out put for the headphones and the other one for the speaker how to use a mic?

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    There are no in's on the Audio 2 so you can't use a mic with it.
    Last edited by photojojo; 06-04-2012 at 08:01 AM.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2012
    Posts
    116

    Default

    crap....even if i connect a mic to the mic output of my laptop it wont work? & can i record with audio 2 and an ex

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Michigan
    Posts
    247

    Default

    i believe you can set one of the decks in traktor as a live input, which you can connect a mic to. if you set the audio 2 as the main soundcard out from your computer(versus using it solely for the audio out from traktor) then any audio coming through the windows sound recorder or whatever will also be played through your speakers.

  5. #5
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    You'd need to create an aggregate sound device to use your laptop's input.
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •