Crossfader issue
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Student
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3

    Default Crossfader issue

    Has anyone in here had an issue with the crossfader where when you go all the way to the left the software acts funky and starts moving the crossfader in the software all around? It really screws up mixes and stuff because if i cut to the left the software will go back to the middle. Im wondering if it's a mapping issue or something defective with the crossfader.

    Thanks,
    Chris

  2. #2
    Tech Wizard
    Join Date
    May 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    35

    Default

    Yes i have that problem..no idea what the problem is though.
    Vci-100SE
    Maya44
    Traktor Pro
    Technics rp-dj1200
    Compaq Lapop-Windows vista, 2gb ram, 250gb hdd, 2.1ghz dual core.

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    May 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    35

    Default

    NVM figured ito ut.
    Last edited by Coagulated; 06-03-2009 at 04:22 PM.
    Vci-100SE
    Maya44
    Traktor Pro
    Technics rp-dj1200
    Compaq Lapop-Windows vista, 2gb ram, 250gb hdd, 2.1ghz dual core.

  4. #4
    Tech Student
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3

    Default

    What was it on your end?

  5. #5

    Default

    Im having this same issue and im actually searching around the forum for answer to this. How did you fix it?? My crossfader is just mapped with a single position command. Do i need to add MIDI outs or what?

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mannheim / Germany
    Posts
    299

    Default

    Quote Originally Posted by LibertyCapz View Post
    Im having this same issue and im actually searching around the forum for answer to this. How did you fix it?? My crossfader is just mapped with a single position command. Do i need to add MIDI outs or what?
    Please explain what issues you have and when it occurs.

    Midi out is for LEDs. Isn´t necessary for faders to work. Check XFader curve knob on the VCI´s back panel.
    MacBookPro 11,1 | i5 2,4GHz | 16 GB RAM | 256 GB SSD
    MacOSX 10.11 | TraktorPro 2.10
    VCI-100 SE FW 1.4 | Traktor Audio2 MK1 FW 2.8.0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •