Uneven travel of buttons on Xone:K2
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Student
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2

    Default Uneven travel of buttons on Xone:K2

    Hi!

    I just got my Xone:K2 and I immediately noticed that the travel of the buttons in the button grid have very uneven travel. The top right button (D) travels far and has a very distinctive clicking response, while the top middle right (C) has almost no travel and generates no satisfactory clicking feedback when pressed. The other buttons vary between these two extremes.

    So, what I want to know is if this is adjustable by me somehow. Will adjusting the screws on the front panel have any effect on this issue? Is there something else that I can try?

    If not, is this expected? As it is, Iím almost considering the unit defective.

    Thanks!

    (Cross-posted from the Xone Forums, as they seem rather drained of active users.)

  2. #2
    Tech Mentor m00n's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Denton, Texas
    Posts
    293

    Default

    I'd take it back of possible. Sorry to hear about your troubles, get in touch with your dealer and they should be able to sort you out.
    MBP -- TP2 -- Live -- Logic -- OhmStudio
    Kronos -- Max49 -- Tiptop Happy Ending Kit -- Couple modules & growing..

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Burbank, CA
    Posts
    137

    Default

    Mines not like that at all, you might have a defective product...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •