VCI-100 Overlay Information (Application Guide)
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,356

    Default VCI-100 Overlay Information (Application Guide)

    We are proud to offer VCI-100SE overlays that match the custom mappings designed by Ean Golden.

    There are 3 versions of the overlays in stock.

    -Standard overlays for VCI-100's using the new 3_6 mapping
    -Arcade overlays for VCI-100 arcades using the new 3_6 mapping
    -DIY blank Silver overlay with no labels (create your own mappings)

    They are available in the store.

    These high quality overlays are stiff and durable with a velvet texture. The single piece will wrap any VCI in a full black or silver finish that is a joy to play on. They are self adhesive, removable and easy to apply. Specially designed for the VCI-100, the surface is bubble proof and never peels or breaks. To completely transform a silver VCI you can also get a set of black knobs and faders. Many of our users prefer these overlays over the OEM plates for several good reasons:

    -Finger Print Proof
    -One smooth surface without edges or ridges
    -The plates collect prints and dirt but these overlays stay super clean
    -They look fantastic and unique!
    -They support Dj TechTools and the custom mappings we provide free of charge.

    http://www.youtube.com/watch?v=XB8iIktlnbg

    Things you will need:
    1x Phillips head screw-driver
    1x VCI-100 Overlay
    1x Stanley knife or razor blade.

    Optionally you may wish to buy black knobs and faders to go with the overlay if you dont already have a black VCI-100, these are availible in the web store.
    Last edited by EanGolden; 09-23-2010 at 05:00 PM.

  2. #2
    Tech Wizard yaras1979's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Miami
    Posts
    48

    Default

    I need overlay V2, i damaged my overlay and WHAT??? TSI for V3 working not right!!! (forexample: button PLAY not working i need push hold for working it's no good idea!!!)
    Best Regards [DJ Y-Sab] Vestax VCI-100 SE Traktor Scratch Pro Ableton Live 8 FL studio
    SoundClouds

  3. #3
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6

    Default

    hi

    So is it confirm, if i'm ordering The Overlay , i will get the knobs and faders also for complete Transformation ?

    Love the blacks, Thanks guys

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    101

    Default

    you've got to order the knobs and faders separately...overlay is just the overlay, nothing else...
    VCI-100 (DJTT Overlay - 1.4) - Neon Yellow Knobs
    Midi-Fighter
    15" MacBook Pro (Quad-Core i7)
    Traktor Pro 2 w/ Audio 2 DJ
    Stephon Ikōs (www.soundcloud.com/gbushkuhl)

  5. #5
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by gbushkuhl View Post
    you've got to order the knobs and faders separately...overlay is just the overlay, nothing else...
    Thanks for the info, but it seems i couldn't find a way to order these knobs&faders on the webstore.

    Since this is an old Post, is it possible to re-order ? Thanks again, sorry for the inconvenience

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    101

    Default

    I would either email the DJTT team or call them (which is usually faster)...email took a week for them to respond once, to see if they have any extras hanging around or to steer you in the right direction to buy direct from the people they were getting them from..

    Another option is to look at the buy and sell section on the forum to see if anyone has any to sell!
    VCI-100 (DJTT Overlay - 1.4) - Neon Yellow Knobs
    Midi-Fighter
    15" MacBook Pro (Quad-Core i7)
    Traktor Pro 2 w/ Audio 2 DJ
    Stephon Ikōs (www.soundcloud.com/gbushkuhl)

  7. #7
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6

    Default

    Thanks for the advice, i'll give it a try

  8. #8
    Tech Student
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default

    can somebody the overlay image for mapping v.4, as it was for v.3.
    i mean, in .jpg format, or corel draw format.

    thanks a lot

  9. #9
    Tech Student
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3

    Default

    What is the best method for removing an overlay? I bought a used vci-100 with the original overlay and I need to remove it to install a current one.

  10. #10
    Tech Student
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1

    Default

    Best method for removing an overlay is by passing a null...First remove it from the map and then set it to null..

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •